3.7.2012

Lehtijuttu näyttelystä

Paikallislehdet ovat huomioineet näyttelyn. Länsi-Uusimaassa oli juttu tämän kesän esityksestä 30.6 ja pienempään lähiseudun asioihin keskittyvään Ykkössanomiin on tulossa juttu tämän viikon torstaina. Tässä "Länskärin" kirjoitus.

4 kommenttia:

 1. Hämmästytti lehtijutussa ollut väärä tieto,että Taideaitat ovat auki vastakolmatta kesää. Vierailimme siellä hienoissa näyttelyissä useana kesänä vuosia ennen näitä "uudelleenkeksittyjä" näyttelyitä. Niissä oli myös vierailijoita, tekstiili- ja nukketaiteilijoita, joilta onnistuimme ostamaan vieläkin mieltä ilahduttvat teokset .Onko unohtunut?
  Rehellisyys kunniaan!

  VastaaPoista
 2. Lehdissä on aina omat näkökulmansa. Se mitä lehdet kirjoittavat, mainitseva tai jättävät mainitsematta, ei ole minun vastuullani.
  Totta on että vuosina 1993-1998 aitoissa pidettiin kesänäyttelyitä ja nyt sitten 12v tauon jälkeen näyttelytouhu käynnistettiin uudelleen 2010 kesällä. 90-luvulla nukkejataiteilijana oli Raija Puonti ja paikallinen ryijyntekijä Pirkko Heikkilä.

  VastaaPoista
 3. Me kesäsammattilaiset muistelemme joskus nostalgisesti 90-luvun näyttelyitä ja niiden iloista tunnelmaa sekä ystävällisen välitöntöntä ja touhukasta näyttelyemäntää Kristiina Sieversiä. Unohtuiko mainita hänen aittanäyttelynsä, joka oli samana kesänä kuin Raija Puontin näyttely? Olisimme halunneet ostaa hänen kauniista kierrätystekstiilien näyttelystään sängunpeiton, mutta valitettavasti myöhästyimme, koska lähes kaikki työt oli myyty jo avajaisissa.

  VastaaPoista