30.6.2012

Ensimmäinen näyttelypäivä


Avajaisten jälkeinen aamu valkeni rauhallisena. Kaikki hässäkkä, avajaisiin ja järjestelyihin liittyvä tohina on kadonnut jonnekin. Yhdessä yössä tunnelma on muuttunut kiireestä rauhalliseksi näyttelyn pyörittämiseksi.

Tänä vuonna aikaistimme näyttelyn aukiolo-aikaa tunnilla, niin että seuraavien viikkojen ajan aitat ovat avoinna joka päivä klo 11-17.  Ensimmäiset vieraat saapuivat paikalle puolikahdentoista maissa ja sen jälkeen päivä on jatkunut rauhallisissa tunnelmissa. Autoja on kaartanut pihaan silloin tällöin verkkaiseen tahtiin. Näyttelyä on kierrelty muutaman hengen ryhmissä.

Avajaisen ja vieraiden ensikommenttien perusteella sanon että tämän vuotinen näyttely on varsin onnistunut ja hyvätasoinen kokonaisuus. Selvästi ihmiset ovat olleet tyytyväisiä näkemäänsä.

Avajaiskakkua jäi eilisestä sen verran että nyt taitaa olla iltapäiväkahvin aika seuraavien kahvijanoisten näyttelyvieraiden seurassa.

Ihan rauhallinen ja tyytyväinen olo. Hieno näyttely saatiin aikaiseksi. Toivottavasti ihmiset löytävät paikalle. Länsi-Uusimaassa oli tänään ollut juttu näyttelystä. Kaikki näyttää hyvälle tässä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti