15.6.2012

Kaksi viikkoa avajaisiin

Juliste tuli painosta. Nappasin sen saman tien ensimmäisen aitan seinään tutulle paikalle.

Ohjelmassa aittojen siivoamista, talven pölyjen pyyhintää, katoksen kasaamista, ilmoitustaulun ja opasteiden esiinkaivamista ja muuta pientä.

Ateljeetalon rännit pitäisi myös ojentaa takaisin paikoilleen. Kattoikkunoista karkaa lämpöä ja jäätä muodostuu varsin runsaasti räystäälle. Ja kevät sitten pudottaa katolta jäät ränneineen. Tämä on ollut ongelma parina viime vuotena kun talvet ovat olleet varsin kovia. Näyttelyn pitämiseen tämä ei vaikuta mitenkään, paitsi tuo hieman lisävipinää näihin pariin viimeiseen viikkoon ennen avajaisia.  Muutoin kaikki näyttää hyvältä.


Olen aloittanut julisteiden levittämisen lähiympäristöön ja kauemmaksi. Julistetouhu on vähän sellaista "eloonjäämiskamppailua" tai "kissa-  ja hiirileikkiä" näin kesä aikaan, ainakin vilkkaimmilla ilmoitustauluilla, missä aina uutta julistetta lätkäistään vanhempien päälle.

Välillä myös joku "kyläpoliisi" repii pois ei-suotavia tai muuten vain ärsyttäviä ilmoituksia. Taideaittojen julisteita on edellisvuosina muutamissa paikoissa sensuroitu, näin varmaan tapahtuu tälläkin kertaa. Täytyy vain aina pitää julisteita mukana jotta voi tarvittaessa paikata tilanteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti