16.7.2015

Kymmennen päivää jäljellä ja kesän 2016 tauosta

Tähän kuvassa kiteytyy tämän vuotisen näyttelyn pyörittäminen. Kahvikatosta ei ole juuri avajaisten jälkeen käytetty läpeensä surkean sään takia. Tämän päiväinen kärvistely sateessa kypsytti päätöksen, se että tämän vuoden 2015 näyttelyn jälkeen - joka muuten on erittäin hyvä - TaideAitat kesänäyttely pitää pienen tauon. Eli suomeksi sanottuna ensikesänä 2016 ei ole näyttelyä.

Nykymuotoista näyttelyä on pyöritetty nyt kuusi kesää perätysten ja on tullut aika hieman uudistaa toimintaa. Näyttely tauko ei ole ensimmäinen näiden aittanäyttelyiden historissa. 90-luvulla pidettyjen näyttelyiden ja nykymuotoisten näyttelyin välillä oli taukoa peräti 12 vuotta. Nyt ei kuitenkaan pidetä noin pitkää huilia vaan näyttelytauon on alustavasti ajateltu kestävän pari kolme kesää, jonka jälkeen aloitamme homman pyörittämisen uudelleen täynnä energiaa ja uusia kujeita. Uudelleen aloittamisen tarkka vuosi on vielä mietinnässä ja se ilmoitetaan kunhan tulevaisuus hahmottuu vähän paremmin. Aikatauluihin tulee muutoksia, ainakin niin että maanantait pidetään kiinni kuten museoissa on yleisesti tapana. Mutta näistä tarkemmin tuonnempana.

Nyt on siis hyvä kymmenen päivää aikaa käydä paikalla näyttelyä katsomassa ja paikka kokemassa. Eli nykymuotoisen näyttelyn ehtii vielä hyvin nähdä. Tervetuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti