1.7.2012

Tumma Sekoitus keikalla


Kun näyttely menee kiinni tuntia aikaisemmin kuin aiempina vuosina, niin tämä antaa meille järjestäjille  hieman enemmän vapaata ja mahdollisuuden osallistua myös itse erilaisiin lähiseudun rientoihin. 

Eilen piipahdimme Lohjan järven rannassa Vohloisissa  Lakeside Caféssa  Tumman Sekoituksen keikalla. Melodinen irkkumusiikki ja Neil Young tyyppinen kantrikitara raikasi. Tunnelma oli hyvä ja bändi mainiossa vedossa.  

Onneksi kaikki keikkailu ja kulttuurielämä ei ole pakkautunut Helsinkiin, vaan muuallakin suomessa on elämää. Tänäänkin Sammatissa oli markkinat ja aivan kohta TaideAittojen naapurissa Paikkarin Torpan mäellä alkaa Sampojuhlat

2 kommenttia:

  1. Suunnittelemme pientä kulttuurikierrosta ja ennestään tuttu TaideAitat on mahdollinen kohde. Blogeista ei kuitenkaan käy ilmi aivan olennaista tietoa: kuinka paljon töitä tai tilaa eri taiteilijoille on varattu. Se ontärkeämpää kuin täytekakkukahveista tai Lohjansaaren kahvilareissuista puhuminen matkakohteen valinnassa..

    VastaaPoista
  2. Aivan totta. Aittoja on 5 ja jokaisella taiteilijalla on omansa. neljässä aitassa on varsinainen tämän vuotinen näyttely, jossa on reilut 50 teosta. Lisäksi yksi aitoista toimii "kauppa-aittana", josta saa teokset heti mukaansa. tämä on täynnä kaikenlaista sekalaista tuotantoa (lähinnä grafiikkaa) ...yhteensä teoksia on esillä n.150kpl.

    VastaaPoista