20.6.2011

Kymmenen päivää avajaisiin

Niin se vaan on että kaikista "hyvissä ajoissa aloittamisista" huolimatta kiire tulee tänäkin vuonna. Torniaitan katon laitto viivästyi ensin timpurin takia ja sitten lisää viime viikkoisten sateiden takia. Viime perjantaina tilanne oli tämä.

Onneksi tänään ei satanut ja homma saatiin vietyä päätökseen. Illan siivoilin sotkuja ja kuuntelin hyttysten ininää. Noita pieniä veren imijöitä tuntuu olevan nyt liikenteessä poikkeuksellisen runsaasti. Toivottavasti häviävät heinäkuun myötä.

Huomenna on laitettava liikettä nivusiin ja sipaistava punamultaa Torniaitan pintaan. Samantien voisi vetää keittomaalia useamman kerroksen niin ettei aitoille tarvitse tehdä muutamaan vuoteen yhtään mitään, ainakaan ulkopuolelta. Torniaitan sisus pitäisi maalata, kun tänä vuonna taidan vain paikkamaalailla sieltä missä on eniten tarvetta. Muuten aitat ovat nyt kaikin puolin kunnossa.

Ajatus on että jo juhannuksen tienoilla voisin aloittaa ripustuksen. Tähän touhuun varaan ainakin viikon sillä isän vanha ABC-piirrustus kouluun liittyvä materiaali on hieman haasteellista laittaa esille, kun emme halua ottaa isoja kehystys kuluja. Joten kaikenlaista lasilaatikon nikkarointia piisaa varmasti aivan avajaisiin asti. Tai sitten materiaalista syntyy jonkin sortin installaatio torniaitan korkeaan tilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti