23.6.2011

Luvassa laadukas kesänäyttely

Kyllä keskikesä on valoisa. Vaikka tänään on ollut synkkä ja sateinen päivä, niin silti on ulkona näinkin valoisaa klo 22.08. Otin kuvan sateen tauottua samalla kun päästin Topin ulos tarpeilleen.

Onneksi aamupäivällä ei satanut. Sain vetäistyä viimeiset punamullat aitan takaseinään ja ehdin siivoamaan ison torni aitan sahan puruista ja rakennus pölystä jota sinne oli jäänyt alahirsien uusimisen jäljiltä. Muuten päivä onkin mennyt sisällä ABC-piirustuskoulun aineistoa lajitellessa. Tätä materiaalia on varsin runsaasti, käytännössä isän jäljiltä on säilynyt lähes koko oppimateriaali kaikkine tehtävineen. Käytän ripustuksessa siistejä muovitaskuja joiden avulla on mahdollista laittaa aineisto mahdollisimman monipuolisesti esille ja myös edulliseen hintaan. Muu ei ole mahdollista kun kaikki tehdään omatoimisena talkootyönä ja ilman minkään valtakunnan apurahoja.

Täytyy myöntää että ABC-piirustuskoulun 12 osainen ja pari vuotinen kurssi on varsin kunnian himoisesti toteutettu ja opettajat ovat tosissaan paneutuneet oppilaiden suorituksiin. Väliin on punakynä viuhunut, mutta myös kehuja on jaettu kun siihen on ollut aihetta.

Käytännön ripustamisen aloitan varmaan jo lähipäivinä. Näyttelystä tulee kokonaisuudessa varsin laaja. ABC-aineisto on vain yksi osa isommasta piirtämistä käsittelevästä kokonaisuudesta. Vaikka itse sanon niin tulossa on varsin tasokas näyttely, jossa on paljon nähtävää, kuin laajoissa museonäyttelyissä konsanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti