25.7.2012

Näyttelykuvia 2012 Taideaitat kesänäyttelystä


Tässä hieman kuvia tämän vuoden näyttelystä, joka on saanut varsin positiivista palautetta näyttelyvierailta.

Ensimmäisenä kuva Kelloaitasta, jossa on ollut tuttuun tapaan runsas lajitelma Simo ja Pekka Hannulan grafiikkaa ja kollaaseja.Seuraava kuva on Piikain Aitasta, jossa tänä kesänä oli pieni katsaus Simo Hannula 1960-luvun tuotantoon. Isän tuotanto on varsin laaja, joten 3x3m tilassa on mahdollista esitellä tuota ajanjaksoa vain  päällisin puolin. Teokset valittiin kuitenkin niin että niiden perustella saa kuitenkin varsin hyvän käsityksen isän tuon ajan taiteesta.  

Seuraavaksi pari kuvaa Kaluaitasta, jossa Pekka Hannulan meditatiivisia teoksia.  Vastaavan kaltainen iso tussipiirros on mukana syksyllä Pilzenin kansainvälisessä piirrostaiteen biennaalissa Tsekeissä.

Sitten muutama kuva Torniaitasta, jossa tänä kesänä on ollut vieraana Turkulainen kuvanveistäjä Kimmo Ojaniemi. Moni on ihmetellyt sitä jonko iso teos "Katedraali" olisi kasattu aitassa. Kerrottakoon tässä että teos saapui paikalle muutamassa osassa jotka taiteilija sitten ripustuspäivänän liitti yhteen.  Katosta roikkuva spiraalimainen teos on nimeltään "Heliksit".


Kerrosaitassa on ollut esillä kesän toinen taiteilijavieras Juha Tammenpää, jonka värigrafiikkaa on näyttelyn aikana tutkittu tarkkaan. Teosten ja näyttelytilan synnyttämää tunnelmaa on moneen otteeseen kehuttu onnistuneeksi.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti